Pålogging NEO

 


Velkommen til vår læringsportal!

Dersom du er ny bruker, og ikke har fått tilgang til Neo enda, kan apoteker/ avdelingsleder opprette tilgang for deg.

Dersom dette ikke lar seg gjøre, eller om du har tekniske problemer med å åpne kurs, send en henvendelse til Lighthouse, eller din IT-support. Oppgi navn, epostadresse, apotek og lønnsnummer, så hjelper vi deg gjerne med dette! 

For Sykehusapotekene: Send en epost til kurs@boots.no og informer oss om navn, epostadresse og apotek, så ordner vi tilgang for deg! 

  

Glemt passord?

Dersom du allerede er bruker, men har glemt passordet ditt, kan du få et nytt passord ved å følge linken nederst til venstre på denne siden. 

Passordet blir da sendt til den e-post adressen som er registrert på deg i Neo - OBS! Du kan være registrert med apoteket's epostadresse. Du trenger ditt brukernavn for å fullføre denne prosessen (for Boots apotek er brukernavn = Lønnsnr, dette nummeret finner du på lønnsslippen din; for Sykehusapotekene brukes epostadresse som brukernavn). 

Dersom du ikke kommer i mål med dette kan apoteker/ avdelingsleder gi deg nytt passord. Hvordan dette gjøres er beskrevet i brukerveiledningen for Neo's bakside. Eventuelt send en henvendelse til Lighthouse, så hjelper vi deg så raskt vi kan.

Lykke til og god fornøyelse!

 

 
Brukernavn:
Passord:

Brukernavn:
Passord:

Be om nytt passord